Customize Oven Safe Non-stick Parchment Paper Sheet in Bags

FOB Price: Get Latest Price
Min.Order Quantity: 3 Metric Ton/Metric Tons parchment paper sheet
Supply Ability: 300 Metric Ton/Metric Tons per Month parchment paper sheet
Port: shanghai/ningbo
Payment Terms: L/C,T/T,Western Union
Add to My Favorites

Quick Details

Paper Type:
Parchment Paper
Use:
Baking,freezing,steaming,grilling,food wrapping
Coating:
Coated
Coating Material:
Silicone
Coating Side:
Double Side
Compatible Printing:
Gravure Printing
Feature:
Greaseproof
Pulp Material:
Wood Pulp
Pulp Style:
Virgin
Pulping Type:
Mechanical Pulp
Place of Origin:
Zhejiang China (Mainland)
Brand Name:
Katbite
Model Number:
Parchment paper roll
Color:
White and brown parchment paper,print available
Thickness:
0.05mm
Substance:
40g/m2±2g/m2
Greaseproof:
Kit 7 grade
Heat resistant:
Oven/microwave safe up to 428°F/220°C
Reusable:
3-5 times
Other features:
Non-stick,waterproof
Certificate:
FDA,SGS,QS,ISO9001,Reach
Sample:
Available
Origin:
Hangzhou,China

Packaging & Delivery

Packaging Detail: parchment paper packaging: --paper roll packed by printed box with cutter or not(1 roll/box). --paper jumbo reel packed by PE film and kraft paper. --paper sheet packed by kraft paper or white corrugated box(500 or 1000 sheets/ream). --OEM available
Delivery Detail: 20-30 Days After T/T Deposit

Specifications

Parchment Paper Sheet
1.SGS/FDA/QS/ISO approved
2.Non-stick,greaseproof,waterproof
3.Stand high levels of heat
4.Food Grade

Customize Oven Safe Non-stick Parchment Paper Sheet in Bags

 

♣ Description

 

1.We are a lead manufacturer of silicone baking parchment paper. We have white and brown parchment paper.

 

2.The parchment paper is oil-proof, water-proof, anti- sticking and resistant against high temperature.  It can resist 230 celsius degrees( 428°F ) for about 20  minutes. 

 

3.Parchment paper can be used for grilling,baking,steaming,cooking,food wrapping,freezing and so on.It's a necessery in kitchens and bakeries.

 

4.We can customize the grammage and size as you need.And we can make the baking paper one side or double sides coated.We also can provide the printing on the baking paper.

 

5.Our parchment paper are exported directly to Southeast Asia,East Asia,Africa,Australia,etc.

 

♣ Specification

 

Substance

40g/m2±2g/m2

Thickness

0.05mm

Pulling Force

2KN/m

Peeling force

150N

Greaseproof

Kit 7 grade

Heat resistant

Oven/microwave safe up to 428°F/220°C

waterproof

Yes

Non-stick

Yes

OEM service

Yes

Certificate

FDA,SGS,QS,ISO9001,reach

 

♣ Q and A

 

Question 1:

Are you manufacturer or trade company?

Answer:

We are a lead manufacturer of baking paper and we can provide OEM sample order including substance, color, size and package.

Question 2:

Are your baking paper food grade? Do your company have certificate of your paper?

Answer:

Our baking paper can contact food directly and we have the certificates of FDA,SGS,QS,ISO9001,reach.

Question 3:

How about your package?

Answer:

--paper roll packed by printed box with cutter or not.

--paper jumbo reel packed by PE film and kraft paper.

--paper sheet packed by kraft paper or corrugated box.

Question 4:

What’s your delivery time?

Answer:

Our delivery time is about 30 days.

Question 5:

What’s your MOQ?

Answer:

5 ton

Question 6:

What’s your normal GSM of the baking paper?

Answer:

38gsm,40gsm

Question 7:

Can you provide the sample of the baking paper?

Answer:

We can provide the sample free, but you need to pay the freight charge. And if your sample is special, you also need to pay the sample charge.

Question 8:

What would your payment conditions be?

Answer:

We usually use T/T to pay. When we sign the contract, the customers should deposit 30% of the payment, the rest of the payment should be paid before the delivery.L/C is also available.

 

♣ Hot size of parchment paper

 

Hot Size

GSM

Packing

30cm x 5m/roll

38gsm-60gsm

Packed by printed box with cutter

1 roll/box,24 or 48 boxes/carton

30cm x 15m/roll

38gsm-60gsm

38cm x 18m/roll

38gsm-60gsm

30cm x 120m/roll

38gsm-60gsm

Packed by printed box with cutter

1 roll/box,6 or 9 boxes/carton

45cm x 100m/roll

38gsm-60gsm

400mm x 600mm/sheet

38gsm-60gsm

Packed by craft paper or white corrugated box

460mm x 710mm/sheet

38gsm-60gsm

 

♣ Product features

 

 

♣ Application

 

 

Parchment paper roll

 

 

 

♣ Parchment paper sheet

 

  

 

♣ Printed parchment paper

 

  

♣ Our factory 

 

 

 

♣ Our certificates

 

 

 

♣ Contact us 

 

Not exactly what you want? 1 request,multiple quotations Get Quotations Now >>
Hangzhou Guanglian Complex Paper Co., Ltd., established in 1994, is located in Yuhang - the western suburb of Hangzhou City and Yuhang is 25km away from the city center. Our company has state-of-the-art equipment including four coating machines, four slitters, two presses, two slicing machines and a few rolling machines. With our advanced equipment, skillful technicians and corporation-loving employees, we are capable of customizing qualified products as per customers' various demands.

Till ... View detail

Basic Information

Product/Service (We Sell): Baking Paper, Greaseproof Paper, Steaming Paper, Glassine Paper, Craft Paper, Parchment Paper  
Number of Employees: 11 - 50 People  

Trade & Market

Main Markets: South America
Southeast Asia
Africa
Oceania
South Asia
Total Annual Sales Volume: US$5 Million - US$10 Million  
Export Percentage: 41% - 50%  

Factory Information

Factory Size (Sq.meters): 3,000-5,000 square meters  
Factory Location: No. 95, Jingyu Road, Yuhang District, Hangzhou City, Zhejiang Province, China  
Number of Production Lines: 4  
Number of R&D Staff: 5 - 10 People  
Number of QC Staff: Less than 5 People  
Management Certification: ISO9000   Supplier Assessment Certificate  
Contract Manufacturing: OEM Service Offered  

Supplier Assessment Report

Do you want to know more about this company before you make a deal? Request an Assessment Report.
Supplier Assessment Reports are detailed on-line reports about the supplier's capabilities. It helps you get all the information you need to trade confidently with suppliers.

Send your message to this supplier

Sourcing Products & Suppliers on Alibaba.com

Search Products
Enter the product you are looking for in the Search Bar and click Search
Contact Suppliers
Click Contact Now to send an inquiry or I’m online, Chat now to chat online
Check Messages
Check quotes & messages from suppliers in your email inbox or Message Center
China (Mainland) | Manufacturer, Trading Company | Contact Details
Experience: Established 2005

Communicate with Supplier:

Ms. cathy zhang
Ms. cathy zhang:
What can I do for you?
Not exactly what you want?
1 request,multiple quotations Get Quotations Now >>