Customize Oven Safe Siliconised Cake Tin Circle

FOB Price: Get Latest Price
Min.Order Quantity: 5 Metric Ton/Metric Tons
Supply Ability: 300 Metric Ton/Metric Tons per Month
Port: shanghai/ningbo
Payment Terms: L/C,T/T,Western Union
Add to My Favorites

Quick Details

Paper Type:
Parchment Paper
Use:
Food Wrapping Paper
Coating:
Coated
Coating Material:
Silicone
Coating Side:
Double Side
Compatible Printing:
Gravure Printing
Feature:
Greaseproof
Pulp Material:
Wood Pulp
Pulp Style:
Virgin
Pulping Type:
Mechanical Pulp
Place of Origin:
Zhejiang China (Mainland)
Brand Name:
Katbite
Color:
White and brown,Print available
Material:
100% virgin wood pulp
Heat resistant:
230 celsius degrees at least for 20 minutes
Other features:
Non-stick,waterproof
Reusable:
3-5 times
Application:
Baking,freezing,steaming,grilling,food wrapping
Origin:
Hangzhou
Greaseproof:
Kit 7 grade
Substance:
40g/m2±2g/m2
Thickness:
0.05mm

Packaging & Delivery

Packaging Detail: Rolls or can be cut into sheets;OEM available
Delivery Detail: 20 Days After T/T Deposit

Specifications

Customize Parchment Cake Tin Circle
1.SGS/FDA/QS approved
2.Greaseproof,non-stick
3.Stand high temperature
4.100% Food grade

Customize Oven Safe Siliconised Cake Tin Circle

 

♣ Description

 

1.We are manufacturer of silicone baking parchment paper. We have white and brown color.

 

2.Both sides of parchment paper are processed by silicone,so it is oil-proof, water-proof, anti- sticking and resistant against high temperature. It can resist 230 degrees celsius for 20 minutes.

 

3.It can be used for grilling,baking,steaming,cooking,food wrapping,freezing and so on.

 

4.We can customize the grammage and size as you need.And we can make it one side or double sides coated.We also can provide the printing.

 

5.Our parchment paper are exported directly to Southeast Asia,East Asia Africa and Australia.

 

♣ Product features

 

 

♣ Applicaton

 

 

♣ Parchment paper roll

 

 

♣ Parchment paper sheet

 

 

♣ Parchment paper circle

 

 

♣ Printed loaf pan paper

 

 

♣ Our factory

 

 

♣ Our certificates

 

 

♣ Specification

 

Substance

40g/m2±2g/m2

Thickness

0.05mm

Pulling Force

2KN/m

Peeling force

150N

Greaseproof

Kit 7 grade

Heat resistant

230 celsius at least for 20 minutes

waterproof

yes

Non-stick

yes

OEM service

yes

Certificate

FDA,SGS,QS,ISO9001,Reach

 

♣ Q and A

 

Question 1:

Are you manufacturer or trade company?

Answer:

We are manufacturer and we can provide OEM sample order including substance, color, size and package.

Question 2:

Are your paper food grade? Do your company have certificate of your paper?

Answer:

Our paper can contact food directly and we have the certificates of FDA,SGS,QS,ISO9001,reach.

Question 3:

How about your package?

Answer:

--paper roll packed by printed box with cutter or not.

--paper jumbo reel packed by PE film and kraft paper.

--paper sheet packed by kraft paper or corrugated box.

Question 4:

What’s your delivery time?

Answer:

Our delivery time is about 30 days.

Question 5:

What’s your MOQ?

Answer:

5 ton

Question 6:

What’s your normal GSM?

Answer:

38gsm,40gsm

Question 7:

Can you provide the sample?

Answer:

We can provide the sample free, but you need to pay the freight charge. And if your sample is special, you also need to pay the sample charge.

Question 8:

What would your payment conditions be?

Answer:

We usually use T/T to pay. When we sign the contract, the customers should deposit 30% of the payment, the rest of the payment should be paid before the delivery.L/C is also available.

 

♣ Hot size of baking paper

 

Hot Size

GSM

Packing

30cm x 5m/roll

38gsm-60gsm

Packed by printed box with cutter

1 roll/box,24 or 48 boxes/carton

30cm x 15m/roll

38gsm-60gsm

38cm x 18m/roll

38gsm-60gsm

30cm x 120m/roll

38gsm-60gsm

Packed by printed box with cutter

1 roll/box,6 or 9 boxes/carton

45cm x 100m/roll

38gsm-60gsm

400mm x 600mm/sheet

38gsm-60gsm

Packed by craft paper or white corrugated box

460mm x 710mm/sheet

38gsm-60gsm

 

♣ Contact us

 

Not exactly what you want? 1 request,multiple quotations Get Quotations Now >>
Hangzhou Guanglian Complex Paper Co., Ltd., established in 1994, is located in Yuhang - the western suburb of Hangzhou City and Yuhang is 25km away from the city center. Our company has state-of-the-art equipment including four coating machines, four slitters, two presses, two slicing machines and a few rolling machines. With our advanced equipment, skillful technicians and corporation-loving employees, we are capable of customizing qualified products as per customers' various demands.

Till ... View detail

Basic Information

Product/Service (We Sell): Baking Paper, Greaseproof Paper, Steaming Paper, Glassine Paper, Craft Paper, Parchment Paper  
Number of Employees: 11 - 50 People  

Trade & Market

Main Markets: South America
Southeast Asia
Africa
Oceania
South Asia
Total Annual Sales Volume: US$5 Million - US$10 Million  
Export Percentage: 41% - 50%  

Factory Information

Factory Size (Sq.meters): 3,000-5,000 square meters  
Factory Location: No. 95, Jingyu Road, Yuhang District, Hangzhou City, Zhejiang Province, China  
Number of Production Lines: 4  
Number of R&D Staff: 5 - 10 People  
Number of QC Staff: Less than 5 People  
Management Certification: ISO9000   Supplier Assessment Certificate  
Contract Manufacturing: OEM Service Offered  

Supplier Assessment Report

Do you want to know more about this company before you make a deal? Request an Assessment Report.
Supplier Assessment Reports are detailed on-line reports about the supplier's capabilities. It helps you get all the information you need to trade confidently with suppliers.

Send your message to this supplier

Sourcing Products & Suppliers on Alibaba.com

Search Products
Enter the product you are looking for in the Search Bar and click Search
Contact Suppliers
Click Contact Now to send an inquiry or I’m online, Chat now to chat online
Check Messages
Check quotes & messages from suppliers in your email inbox or Message Center
China (Mainland) | Manufacturer, Trading Company | Contact Details
Experience: Established 2005 , 16 years OEM

Communicate with Supplier:

Ms. cathy zhang
Ms. cathy zhang:
What can I do for you?
Not exactly what you want?
1 request,multiple quotations Get Quotations Now >>