cheap cellophane opp bag plastic bags printing with header

FOB Reference Price:Get Latest Price
$0.01 - $0.07 / Pieces | 50000 Piece/Pieces (Min. Order)
Report Suspicious Activity
Overview
Quick Details
Surface Handling:
Hot Stamping
Industrial Use:
PROMOTION
Sealing & Handle:
Self Adhesive Seal
Custom Order:
Accept
Size:
accoding to client request
Place of Origin:
Guangdong, China (Mainland)
Plastic Type:
Bopp
Brand Name:
UPL
Material:
Plastic
Feature:
Recyclable
Bag Type:
Shrink Bag
Model Number:
opp cellophane bag with header
Supply Ability
Supply Ability:
100000 Piece/Pieces per Day we have our own factory.
Packaging & Delivery
Port
Guangzhou/Shenzheng

Specifications

CD packaging bag 
1) Materials: OPP 
2) Eco-friendly 
3)Good service 
4)Fast delivery

all size and thickness are avaiable

 

guangzhou UPL Transparent Plastic OPP packaging bag

 

details of cd packing bag

Name

Hot Sale OPP Bag! Transparent Plastic CD packaging bag

Size

as client's request

Material

BOPP

Color

Up to 10 colors or No printing

Usage

Used in packaging CD or gift or others

Weight

Based on size & thickness

 


Production display 

 

 

 

 

 

Why choose us(UPL company):

Guangzhou UPL digital technology ltd.co. was established in early 2004,managing in UPL,Guandie and son on several other well-know brand.

After years of development,the company sales products all over the coutry in big and medium cities or even south east Asia,the Middle East,Europe and other regions,and established a favorable cooperative relationship of trust.

Companies adhere to the "quality for survival,variety for development" policy,constantly improve the quality of products and product varieties,and attract customers in all directions emphasising on the good faith,high quality products.reasonable price and good services.

We are a member of Alibaba Trade Assurance!

 

The trade assurance is a new service provided by alibaba, which can provides buyers with number of trade safeguards protecting buyer's payment to suppliers, and to ensure suppliers fulfill their obligations regarding order delivery time and product quality.

 

 

Factory view  

 

 

 

Our Services

 

 

 

1)Our products can be made according to your requirements, such as size, thickness, printing, package, quantity etc.

 

2)Excellent quality and competitive price to be provided.

 

3)OEM and your orders are all acceptable.

 

4)Third party certificates can be offered as your needs.

 

 

Our advantages 

 

Q1:  Are you the manufacturer or trading company?

Answer:  we are factory !

 

Q2:  Where is your factory?

Answer: Our factory located in Guangzhou

 

Q3:  Can I get some samples?

Answer: Sure, samples will be offered to you in advance is our honor.

 

Q4: Which type bags do you produce?

Answer: Bags can be produceded based on your requirement. Please advice material, thickness, size, color, style, quantity ,

relevant pictures or marks and others.

 

Q5: How does your factory do quality control?

Answer: Quality is the No.1 priority. We attach great importance to quality control from the beginning of manufacturing. 

 

Q6: How is the packing and shipping?

Answer: box, carton and pallet package as your needs.

 

Q7: How long are your lead time?

Answer: 1000000pieces need 10-15days.However, as factory advantage, we have the ability to offer you a short lead time.

 

Q8: How is your price?

Answer: The price is different for different size and type, usually the thicker of the bag, the higher the unit price, which is based on the same size; before we work out the price, we have to confirm the thickness, size, color, style.

 

 

PS:If you want to know more about our product, pls feel free to contact us. And welcome to our company.

Skype:xcs-angel

Whatsapp:+86 13751824871