hot truck camping tent

FOB Price: US $200 - 1,200 / Piece Get Latest Price
Min.Order Quantity: 1 Piece/Pieces
Supply Ability: 100 Piece/Pieces per Week
Port: guangzhou
Payment Terms: T/T,Western Union,negotiation
Add to My Favorites

Quick Details

Place of Origin:
Guangdong China (Mainland)
Brand Name:
TH JOY Ltd .
Model Number:
inflatable tent
Type:
5 + Person Tent
Layers:
Double
Fabric:
Canvas
Pole Material:
inflatable
Area:
custom-built
Color:
custom-built,As picture showed ,with Printing
Material:
pvc or nylon
Size:
customizable
Weight:
depend on size
Advantage:
Easy set up
Package:
in strong bags
Warranty:
1 year
Label:
inflatable tent
Blower needs:
950W CE UL
On line chat:
skype:th-joy1

Packaging & Delivery

Packaging Detail: High duty Vinyl bags for inflatable tent strong carton for blowers customized packing available
Delivery Detail: 5-10 days

Specifications

1.2-3 year life span
2.Material:Oxford fabric
3.CE/UL air blower
4.CE, SGS, EN71
5. truck camping tent

hot truck camping tent  

truck camping tent Specification

1.Material : pvc

2.Size : custom-made .

3.color : Clear(Transparent),Red,Yellow,Blue,Green, Apple Green,Pink, Black,Orange,Purple,etc.

4.printing : Digital printing with your LOGO

5.inflating type : constant with blower working 

6. MOQ :  1 pcs

 

truck camping tent Advantage

1. Price term: EXW, FOB, CFR are optional

2. Usage: kids fun ,party ,sports , advertising and other outdoor activities

3. Shipment term: by sea, by air, by express are optional

4.Accessories : CE/UL approved blowers+repair kit+sand bags+strings+packing bag+manual books+Ground anchors to fix the inflatable tent  .

truck camping tent Material

Payment Terms

1.Tell us the Items model and quantity you order. we make a PI for you. Then You pay the down payment 30% of the total amount to our companyaccount . (Please notice bank charge is paid by your side)

2.After we receive the down payment, we will produce the goods for you.

3.Once we finish the products , we will send you the photos to check and confirm.

4.If everything is ok, you pay the balance amount .

5.After we receive the balance amount, we will arrange shipping for you.

Packing Information

Pack it carefully ,treasure it ,durability  !

Why choose Perfect truck camping tent

1. Certificated  and from factory goods , more competitive price than middleman . 

2. Goodly service , never worried about production .

3. Flexible shipping terms arrangements .

 

 
Shipping  (You can arrange yourself or we can help to arrange.)
By Plane : 3-6days
By Courier : 3-10days
By Sea :

30-40days

truck camping tent FQA

1. What is your order procedure?

Answer : First, choose your favorite items and confirm the order, then we will send you the proforma invoice for confirmation. You need to sign it and send us the copy by email or fax.

 

Second, please arrange the deposit. Once we receive the deposit, we will begin the production. 

 

Third, once the order is finished, we will take pictures and send them to you for check or you can come to our factory and check your items. 

 

Forth, if everything is confirmed, then please arrange the balance to us and once we receive the balance, then the shipment will be arranged.

 

2. How about the price you give me ?

Answer : Our inflatable tent especially for commercial use . It is our fame that all our goods never use poor material . If you looks for  extremely low price ,please ask for other suppliers . Material ,design ,workmanship all outstanding , we surely will be your valuable supplier in our future cooperation .

 

3. How can we install the inflatable tent products?

Answer : It is very easy to install. Prepare your ground, Open the package of inflatables and blower. Power on the blower and inflate it.

4. What's included in products?

Answer : It is included inflatable tent , blower or pump, kit bag(including the main colored materials, glue),ground sheet. 

 

5. Your blowers and pumps meet CE/UL requirements? 

Answer : Our blowers and pumps are with the certificate of CE/UL. 
 

6. what is the daily consumption?

 Answer : This cost can be negligible as the blower consumes only a few units of electricity each day.
 

7. Can we change the size and color based on the original?

Answer : The size and color can be changed according to your requirement. Please contact us to get more information about the changed inflatables. 

 

8. Can you print my picture or logo on the inflatable products?

Answer :  Yes, we can print your picture or logo on the inflatable tents, and you can offer the picture in any format made by Photoshop ,Coredraw or AI.

 

9. Can you design one specially?

Answer :   Yes, just send us details or a sketch or a picture of your requirements or an idea.

 

10. How do I clean the inflatable tents ?

Answer :   Just use soap and water. Do not use any kind of solvents.

 

11. What kind of guarantee you give?
Answer :  Our inflatable tents can be used for more than 3 years. If it is damaged, you can use the glue and material to repair it, all goods comes with safety net ,glue ,material ,repair kits .

 

12. Where can the inflatable tent be displayed?

Answer :  Display them on the rooftop, car top, parks, beaches and intercity terminals, in front of the show rooms and supermarkets. In one word, they can be displayed everywhere. 

Contact us

We also can produce the inflatable tent as your design,size and colors.

If you have any further questions ,please kindly let me know !

Thank you for your time !


Website: www.thqm.com / www.inflatable-joy.com

ADD: No. 18, Fei E Industrial District, ZhongYi Village, PanYu Area, Guangzhou, Guangdong, China
Fax: +86 20 39901833
Tel: +86 20 39901908
Skype:   th-joy1
 
Not exactly what you want? 1 request,multiple quotations Get Quotations Now >>
Established in 1999, Guangzhou Tianhong Inflatable Products Co., Ltd. is one of the leading enterprises of advertisement in balloons and puff models production in china. The main products include advertising balloons, rainbow arches, air dancers, lantern columns, inflatable airships, inflatable tents, inflatable models, moving cartoons, inflatable houses, inflatable castles, inflatable bounce beds, inflatable sliders, water sport balloons, inflatable Christmas decorations and accessories with ... View detail

Basic Information Indicates information has been verified onsite by a certification specialist

Product/Service (We Sell): Inflatable Products(Inflatable Amusement Playground,Inflatable Water Park,Inflatable Advertising,Inflatable Tent,Inflatable Balloon)  
Number of Employees: 51 - 100 People  

Trade & Market

Main Markets: South Asia
Southern Europe
Northern Europe
Central America
Western Europe
Eastern Asia
Mid East
Oceania
Africa
Southeast Asia
Eastern Europe
South America
North America
Export Percentage: 71% - 80%  

Factory Information

Factory Size (Sq.meters): 1,000-3,000 square meters  
Factory Location: factory1: No. 18, Zhongyi Feie Development Zone, Zhongcun Town, Panyu District, Guangzhou City, Guangdong Province, China; factory2: 4/F, Xinghui Hardware Factory, Zhongyi Feie Development Zone, Zhongcun Town, Panyu District, Guangzhou City, Guangdong Province, China  
Number of Production Lines: 10  
Number of R&D Staff: Less than 5 People  
Number of QC Staff: Less than 5 People  
Contract Manufacturing: OEM Service Offered   Design Service Offered  

Supplier Assessment Report

Download and view Report
Supplier Assessment Reports are detailed on-line reports about the supplier's capabilities. It helps you get all the information you need to trade confidently with suppliers.

Send your message to this supplier

Sourcing Products & Suppliers on Alibaba.com

Search Products
Enter the product you are looking for in the Search Bar and click Search
Contact Suppliers
Click Contact Now to send an inquiry or I’m online, Chat now to chat online
Check Messages
Check quotes & messages from suppliers in your email inbox or Message Center
China (Mainland) | Manufacturer | Contact Details
Key Strengths: Assessment Report by Bureau Veritas
Top 3 Markets: North America 15.02% , South America 14.32% , South Asia 14.32%
Experience: Established 2007

Communicate with Supplier:

Mr. joyseven ding
Mr. joyseven ding:
What can I do for you?
Not exactly what you want?
1 request,multiple quotations Get Quotations Now >>
You May Like: