magnetic ankle supporter 2013

FOB Price: US $0.5 - 5 / Piece Get Latest Price
Min.Order Quantity: 3000 Piece/Pieces
Supply Ability: 1000000 Piece/Pieces per Month
Port: Ningbo
Payment Terms: L/C,D/P,T/T,Western Union,MoneyGram
Add to My Favorites

Quick Details

Place of Origin:
Zhejiang China (Mainland)
Brand Name:
OEM
Model Number:
5000225
Material:
Elastic fibre
Color:
Customized color
Style:
Available
Logo:
Available

Packaging & Delivery

Packaging Detail: COLOR BOX
Delivery Detail: 30 days after confirmed order

Specifications

1. Factory direct price
2. On time delivery
3. Fine quality
4. Good service
5. Safe packing

 Feature of the product

  

1.The product is sell well in home and abroad.

 

2.It is in good quality and lowest price.

  

3.The product is durable for daily use.

 

4.Customized size are accepted.

 

5.Customized packing are welcome

 

6.Customized logos and designs are accepted

 

7.OEM orders are welcome

 

 

600peoples working together with over 15 years’ experience.

 

 

200 million dollars per year cover over 120 countries.

 

 

8000 square meters showroom

 

 

100000pcs item exhibition

 

 

14000 square meters warehouse

 

 

3000 good cooperation manfactures

 

 

 

 

 

Our Promise:

 

 

Offer the lowest price to our customers

 

 

 Ensure the excellent quality of the goods

 

 

 Deliver the goods with speed and safety

 

 

 Realize win-win cooperation

 

 

 

 

 

 

 Q&A

 

 

 

question:1 .Can you do design for us?
answer:
We have a professional designer team to help our customer do design work.  
question:2.If we have our own supplier which don\'t have export service, can you do agent for us?
answer:
We have agent service for our customer, especially in Yiwu agent, if you need any help, pleasure feel free to 
contact us.  
question:3.What the regular MOQ for your product?
answer:
Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more 
than 1000pcs.  
question:4.What\'s your payment term?
answer:
We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can 
do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us.  
question:5.How does your quality control?
answer:
We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we 
can do inspection service for you.  
question:6. If we don’t have any shipping forwarder in China, could you do this for us?
answer:
We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best 
shipping price, and have excellent service.  
question:7. How can we get the market information about the popular product?
answer:
You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week.  
question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?
answer:
We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the
 mold cost to you.  
question:9.I never come to China before, can you be my guide in China?
answer:
We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you. 
Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant.  
question:10. I can’s speak Chinese or English, can you find one translator for me?
answer:
You can tell us which language you speak, we will find the translator for you, and will be together work.

 

 

 

 

 

 

 

 

Not exactly what you want? 1 request,multiple quotations Get Quotations Now >>
Global Union is located in Ningbo, Zhejiang Province, China, where benefit from very convenient transportation. With long history from 1997, we are one of the biggest exporter in Ningbo,China.
Our products include LED products,General Merchandise, Dollar Store items and so on. They are widely used in daily life.
We strictly execute IOS 9001-2000 production standard to meet the customer's requirement to the quality. Most of our products certified by CE, ROHS, EN-71. Our engineers could ... View detail

Basic Information Indicates information has been verified onsite by a certification specialist

Product/Service (We Sell): Houseware,Kitchenware,Stationery,Tools,Sports & Games,Dollar Item,LED Product,Home Textiles  
Number of Employees: 11 - 50 People  

Trade & Market

Main Markets: Western Europe
Mid East
Eastern Asia
Southeast Asia
Eastern Europe
Central America
Africa
Southern Europe
Northern Europe
Oceania
North America
South America
Total Annual Sales Volume: US$10 Million - US$50 Million  
Export Percentage: 91% - 100%  

Factory Information

Number of R&D Staff: 5 - 10 People  
Number of QC Staff: 5 - 10 People  

Supplier Assessment Report

Download and view Report
Supplier Assessment Reports are detailed on-line reports about the supplier's capabilities. It helps you get all the information you need to trade confidently with suppliers.

Send your message to this supplier

Sourcing Products & Suppliers on Alibaba.com

Search Products
Enter the product you are looking for in the Search Bar and click Search
Contact Suppliers
Click Contact Now to send an inquiry or I’m online, Chat now to chat online
Check Messages
Check quotes & messages from suppliers in your email inbox or Message Center
China (Mainland) | Trading Company | Contact Details
Key Strengths: Assessment Report by TÜV Rheinland
Top 3 Markets: South America 29.60%, North America 21.80%, Oceania 11.40%
Experience: Established 2009

Communicate with Supplier:

Ms. Lynn Miao
Ms. Lynn Miao:
What can I do for you?
Not exactly what you want?
1 request,multiple quotations Get Quotations Now >>
You May Like: