About 573242 results:
Other Lights & Lighting Products (6929)

new candle photo light frame

Add to Inquiry Cart
Add to My Favorites
Share to:
FOB Price: US $1.3 - 1.5 / Piece Get Latest Price
Port: Ningbo
Minimum Order Quantity: 5000 Piece/Pieces light frame
Supply Ability: 100000 Piece/Pieces per Month light frame
Payment Terms: L/C,D/P,T/T,light frame
Not exactly what you want? Post a quick Buying Request!

Quick Details

Place of Origin: Zhejiang China (Mainland) Brand Name: DW light frame Model Number: W202-6 light frame
type: light frame

Packaging & Delivery

Packaging Detail: light frame packing:Shrink film
Delivery Detail: light frame need 25days

Specifications

new candle photo light frame
Frame:canvas
Meterial:wood, fiber cloth, plastic

new candle photo light frame
ITEM NO: W202-6
Material canvas

Bright: 11000-13000MCD

3*AAA battery

Item size: 30x30x1.5 CM

Package:BULK

Master CTN:24pcs

CTN size: 47x31x32 cm

Certification CE&ROHS

 

 

  Trade terms

 

(1)payment:T/T,30%deposit,the balance against copy of B/L, 

 

(2)MOQ:5000pcs 

 

(3)production lead time:about 20m days after receiving deposit,

 

(4)sample lead time:2-3 days,

 

 

 

 

 

600peoples working together with over 15 years’ experience.

 

200 million dollars per year cover over 120 countries.

 

8000 square meters showroom

 

100000pcs item exhibition

 

14000 square meters warehouse

 

3000 good cooperation manfactures

 

 

 

Our Promise:

 

Offer the lowest price to our customers

 

Ensure the excellent quality of the goods

 

Deliver the goods with speed and safety

 

Realize win-win cooperation

 

 

 

Q&A

 

question:1 .Can you do design for us?

answer:

We have a professional designer team to help our customer do design work.

question:2.If we have our own supplier which don\'t have export service, can you do agent for us?

answer:

We have agent service for our customer, especially in Yiwu agent, if you need any help, pleasure feel free to

contact us.

question:3.What the regular MOQ for your product?

answer:

Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more

than 1000pcs.

question:4.What\'s your payment term?

answer:

We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can

do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us.

question:5.How does your quality control?

answer:

We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we

can do inspection service for you.

question:6. If we don’t have any shipping forwarder in China, could you do this for us?

answer:

We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best

shipping price, and have excellent service.

question:7. How can we get the market information about the popular product?

answer:

You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week.

question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?

answer:

We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the

mold cost to you.

question:9.I never come to China before, can you be my guide in China?

answer:

We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you.

Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant.

question:10. I can’s speak Chinese or English, can you find one translator for me?

answer:

You can tell us which language you speak, we will find the translator for you, and will be together work.

 

 

 

 

Canton Fair

 

We are the professional LED light manufacture who are committed to enhancing customer satisfaction through continuous improvement in the quality of our products and services.

We will strive to achieve the highest quality and mutual benefit, with on time delivery.

Welcome to visit our website www.LEDgroup.cn for all the items you need.

Your Western Union Payment, Paypal Payment and TT payment are welcome.

Not exactly what you want? Post a quick Buying Request!
Global Union is located in Ningbo, Zhejiang Province, China, where benefit from very convenient transportation. With long history from 1997, we are one of the biggest exporter in Ningbo,China.
Our products include LED products,General Merchandise, Dollar Store items and so on. They are widely used in daily life.
We strictly execute IOS 9001-2000 production standard to meet the customer's requirement to the quality. Most of our products certified by CE, ROHS, EN-71. Our engineers could ... View detail

Basic Information Indicates information has been verified onsite by a certification specialist

Product/Service (We Sell): Houseware,Kitchenware,Stationery,Tools,Sports & Games,Dollar Item,LED Product,Home Textiles  
Number of Employees: 11 - 50 People  

Trade & Market

Main Markets: South Asia
Southern Europe
Northern Europe
Central America
Western Europe
Eastern Asia
Mid East
Oceania
Africa
Southeast Asia
Eastern Europe
South America
North America
Total Annual Sales Volume: US$10 Million - US$50 Million  
Export Percentage: 91% - 100%  

Factory Information

Number of R&D Staff: 5 - 10 People  
Number of QC Staff: 5 - 10 People  

Supplier Assessment Report

Download and view Report
Supplier Assessment Reports are detailed on-line reports about the supplier's capabilities. It helps you get all the information you need to trade confidently with suppliers.

Send your message to this supplier

Sourcing Products & Suppliers on Alibaba.com

Search Products
Enter the product you are looking for in the Search Bar and click Search
Contact Suppliers
Click Contact Now to send an inquiry or I’m online, Chat now to chat online
Check Messages
Check quotes & messages from suppliers in your email inbox or Message Center

Other products from this supplier

FOB Price: US $0.5 - 1.5 / Piece
Port: Ningbo
Min. Order: 5000 Piece/Pieces
FOB Price: US $0.5 - 1.5 / Piece
Port: Ningbo
Min. Order: 5000 Piece/Pieces
FOB Price: US $2.1 - 3 / Piece
Port: Ningbo
Min. Order: 5000 Piece/Pieces
FOB Price: US $1.3 - 1.5 / Piece
Port: Ningbo
Min. Order: 5000 Piece/Pieces
FOB Price: US $1.3 - 1.5 / Piece
Port: Ningbo
Min. Order: 5000 Piece/Pieces
FOB Price: US $1.3 - 1.5 / Piece
Port: Ningbo
Min. Order: 5000 Piece/Pieces
FOB Price: US $1.3 - 1.5 / Piece
Port: Ningbo
Min. Order: 5000 Piece/Pieces
FOB Price: US $1.3 - 1.5 / Piece
Port: Ningbo
Min. Order: 5000 Piece/Pieces
FOB Price: US $2 - 3 / Piece
Port: Ningbo
Min. Order: 1000 Piece/Pieces