popular promotional PVC keychain custom design,cartoon pvc key ring

FOB Reference Price:Get Latest Price
US $0.1-0.25 / Piece | 200 Piece/Pieces (Min. Order)
Supply Ability:
100000 Piece/Pieces per Week
Report Suspicious Activity
Quick Details
PVC Keychain
Place of Origin:
Guangdong, China (Mainland)
Brand Name:
Model Number:
Promotion Gift
Pantone Color
Customer Size
Customized Shape
Product name:
PVC Keychain
PVC Keychain
Custom PVC Keyring
Opp Bag
Packaging & Delivery
Packaging Details
One pcs in a opp bag,100pcs in a poly bag,1000pcs in a carton
Delivery Time
15days after confirming
Company Information

 We are an OEM Manufacturer more than 12 years  in China.

High quality, prompt delivery,competitive price.

Customers first! 

Most of our products can pass the EUR and US testing.

We possess the profesional R&D department.

Your customized design is always available. 


 We are committed to working hard to become one of your most reliable partners .

If you need further information about our products, please do not hesitate to contact with us!


Product Description
Brand Name



     PVC Keychain


     100% silicone, PVC, harmless for body.





     Accept any customized size and shaped 

 Color reference     Any pantone color 
Logo process


     Customized LOGO

MOQ     200PCS
Sample Lead Time     2-3 working days
Production Lead Time    10-13 working days(depending on order quantity)
Standard Packaging

    One pcs in a opp bag,100pcs in a poly bag,1000pcs in a carton

    Accept any customized package.


    Campaign,Anniversary,Promotional gift,...

Payment Term    T/T, Western Union, Paypal...
Delivery    UPS,DHL,EMS and TNT



Product Process






1. What is your MOQ for your products?

Ans:Usually our MOQ is 1,000pcs.


2.Is it possible that I place an order less than the MOQ?

Ans:Yes, is possible. Please send us your inquiry with your order quantity. The price of the small quantity order will be higher than MOQ. The more you ordered the better price you get.


3. Can I get samples?

Ans:Sure. We can send the samples for free, but customer should pay for the freight cost. It will cost some sample charge for custom designs, but it is refundable when order is up to certain quantity.


4. How can I get samples?

Ans:We usually send samples by DHL, FEDEX,UPS and TNT. If you have carrier account, it will be fine to ship with your account; if not, you can pay the freight charge to our PayPal, we will ship with our account. It takes about 4~6 working days to reach you, subject where you are.


5. How to make sure the order was proceeded according to my request?

Ans:We will confirm every production details with you before mass production. And when the production finished, you may indicate a QC to carry out the final inspection, or our QC will carry out the final inspection and send you the photos and inspection report under your request.


6. Is OEM/ODM order possible?

Ans:Yes. OEM/ODM order is welcomed. If a new mould needs to be setup, the mould charge will be on your account, which is refundable when your order quantity exceeds 20,000pcs.


7. How many colors are available?

Ans:We can do custom colors as your special request. So any Pantone color is available. You just need to tell me your favorite Pantone color #.


8. What is the payment term if I want to place an order?

Ans:T/T 30% as deposit while order confirmed,then we will start the production, and balance can be paid against copy of B/L.

Contact Me