notice Note: Please be cautious and check with your supplier if this product is for virus protection purposes and if the coronavirus (COVID-19) will affect your order. close

107 HISUN ATV UTV Parts Valve Rocker arm intak HS700 700 UTV Gokart Quad engines spare Nihao Motor

  • 10-29 Pieces
    $19.73
  • >=30 Pieces
    $17.54
Quantity:
- + Pieces available
Samples:
$37.39 /Piece, 1 Piece (Min. Order): Buy Samples
0piecesselected, US $in total
View Details
Shipping fee:
Depends on the order quantity.
Lead Time:
To be negotiated
Customization:
Customized logo (Min. Order: 100 Pieces)
Customized packaging (Min. Order: 100 Pieces)

More

Graphic customization (Min. Order: 100 Pieces) Less
Contact Supplier
Samples - $37.39 /Piece, 1 Piece (Min. Order): Buy Samples
Loading... Add To Cart
Report Suspicious Activity
Overview
Quick Details
Brand Name:
NIHAO MOTOR
Model Number:
HS107-Chain Guide-AU700
Place of Origin:
Chongqing, China
Material:
metal

Packaging & Delivery

Selling Units:
Single item
Single package size: 
10X10X10 cm
Single gross weight:
0.500 kg
Package Type:
Carton Box: 10*10*10cm
Picture Example:
package-img
package-img
Lead Time :
Quantity(Pieces) 1 - 1 >1
Est. Time(days) 15 To be negotiated
Video Description

1.    Q&A

1)     Question: What is difference of Nihao Motor new seat cover?

Answer: With the new material, Nihaomotor make the seat cover more comfortable, and it is anti water,anti-slip,and flexiable in all direction.

2)     Question: Is this seat cover universal for my bike?

Answer: We have 2 size, length 76cm and length 67cm, it suits most of the seat. But some can not.

3)     Question: Do you have Min.order quantity?

Answer: No brand of Nihao Brand, 1pc start.

4)     Question: Do you accept OEM or ODM?

Answer: Yes, we can put your logo on the pump and package. 500 pcs start.

5)     Question: Do you accept ODM and how to do?

Answer: Yes, we need just your original seat size, we can make any size to customize your bike.

6)     Question: How to pay?

Answer: T/T or Paypal

7)     Question: How is shipping way and period?

Answer: By air, express,TNT,DHL,etc. Or by sea LCL,container 20 feet,40 feet,etc.

No brand of Nihao Brand less than 50pcs, we can ship in 5 working days.

8)     Question: How about Nihao Motor quality?

Answer: Our principle, Only Innovative Parts, Only Quality Parts!

 

Model: HS107-Chain Guide-AU700
Material: Steel

More question, please contact our export manager Mr.Edward by email:

NIHAO MOTOR offers high quality Chinese motorcycle parts for HISUN ATV, HISUN ATV,HISUN GOKART,HISUN QUAD.ATV parts,GOKART, UTV,QUAD, CFMOTO, LINHAI ATV, BASHAN ATV parts.

 

 

Nihao Motor also offer spare parts for below models. Please contact us for detail for wholesae of Chinese high quality,low cost parts.

HS400,HS500,HS550,HS600,HS700,HS800,HS900,HS1000

Hisun TACTIC, Hisun Forge, Hisun Youth, Hisun Sector, Hisun Strike

Chinese ATV parts by Nihao Motor.

Below description is not the data of the list item.

500cc atv engine,atv 500,atv 500cc,hisun atv 500,hs500 parts atv,atv hisun 500cc,atv 500cc hisun,hisun 500cc atv 500cc,hisun atv parts,

atv 500 hisun,hisun 500cc,hisun utv parts,hisun 500 atv,atv hisun,hisun atv,hisun parts,hisun utv,hisun 500,hisun.

China Nihao Motor offers factory wholesale for below parts, please inquire us for detail.

Nihao Motor online shop.

Chinese motorcycle parts by Nihao Motor.