1Set Front Suspension Swingarm Upper/Lower A Arm of China 110cc GY6 150cc 200cc ATV 4 Wheels Quad Bike Buggy Go Kart Parts

FOB Reference Price:Get Latest Price
$30.00 - $39.00 / Pieces | 10 Piece/Pieces (Min. Order)
Lead Time:
Quantity(Pieces) 1 - 200 >200
Est. Time(days) 10 Negotiable
Report Suspicious Activity
Overview
Quick Details
Brand Name:
JLMOTO
Model Number:
JLA-13-009
Place of Origin:
Zhejiang, China (Mainland)
Material:
STEEL
Model Name:
JLA-13-009
Item Length:
35cm
Item Width::
20cm
Item Height:
7cm
Item Weight:
5.5Kgs
Type:
Front Suspension Swingarm Upper/Lower A Arm
Supply Ability
Supply Ability:
1000 Piece/Pieces per Month
Packaging & Delivery
Packaging Details
CANTON
Port
NINGBO
Lead Time :
Quantity(Pieces) 1 - 200 >200
Est. Time(days) 10 To be negotiated

If you want to buy This Part directly as 1pc or sample,

Please visit our alibaba aliexpress online parts shop:

https://gaspowerparts.aliexpress.com

 
Product Description

 

Product Description
 
 

 

1Set Front Suspension Swingarm Upper/Lower A Arm of China 110cc GY6 150cc 200cc ATV 4 Wheels Quad Bike Buggy Go Kart Parts

 
Product Pictures
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Company Information
 
 

1. Our factory possesses our own factory building and office building (The area of factory building is 25000 m²

, double span of workshop is 8560 m²), the transportation is very convenient.

2. Our factory has strong production team, research and development team, foreign trade team and after-sale team.

3. CEO has been engaged in the production and sales of ATV and ATV parts for 16 years, who has affinity, possess strong positive energy. There 30 employees, who has worked for more than 10 years with perfect welfare benefits.

4. Our factory is the legal enterprise approved by government, with close relations with the government

5. The funding strength of the company is strong, it selects quality brand supplier for cooperation, with large-scale purchasing, cost control, abundant raw materials of warehouse.

6. We have 50 sophisticated equipments, the equipments, which is produced by standardization with mass production, is real thing, and test facilities are complete with high safeness.

7. Strong research and development ability, good seizing ability of market trend, valued brand image.

8. Standardization production (in compliance with ISO production and management, in accordance with 6S total management), the service time of product is long, ranking the top in the same trade.

9. With good mastery of requirement ability of customers and the introduction by old customers, the company pays a return visit to customers at a regular time

10. With high single-minded degree, continuous study and summary, the company accumulates and makes progress.

 
Our Advantages
 
 
 
1.ask:What is the minimum order quantity?  
 answer:MOQ for ATV: 1x20FT, MOQ for spare parts: 5pcs
2.ask:What is the production and delivery time?  
 answer:Delivery for ATV: 20-30 days. Delivery for spare parts: 5-15days
3.ask:Can I order a sample ?  
 answer:Yes for spare parts,and need 200 USD as sample fee for ATV.
4.ask:Can we use our own shipping agent ?  
 answer:Sure.
5.ask:Can we mix the 20ft container ?  
 answer:Yes, you can mix no more than 4 models in a 20ft container and no more than 6 model in a 40HQ container. 
6.ask:Can we use our own logo or design for sticker ?  
 answer:Welcome!
7.ask:How often do you develop new models?  
 answer:We regularly develop 1 new model per 3 months.
8.ask:Do your factory have Certificate?  
 answer:We have CE for all of our ATV products and EEC for mostly of ATV products. 
 
Packaging
 
 

Film 45#,40Cr frame inside and  strong carton outside.

We can also do the mark and sticker as buyers require.

 
Our Services

 

 
You May Like
Not exactly what you want? 1 request, multiple quotations Get Quotations Now >>
You May Like