notice NOTE: This product is temporarily unavailable. Please contact supplier directly to check on availability.

2019 Best Sale Inpods 12 macaroon Colors TWS Wireless Bluetooth earphone headset

  • 50-499 Pieces
    $8.00
  • 500-999 Pieces
    $7.20
  • >=1000 Pieces
    $6.50
Color:
Blue
$
- +
available
Pink
$
- +
available
Yellow
$
- +
available
All 4 Options
0piecesselected, US $in total
View Details
Shipping fee:
Depends on the order quantity.
Lead Time:
2 day(s) after payment received
Contact Supplier
Report Suspicious Activity
Overview
Quick Details
Place of Origin:
Guangdong, China
Brand Name:
OEM
Model Number:
Inpods 12
Function:
Bluetooth, Waterproof, Noise Cancelling, Bluetooth, Waterproof, Noise Cancelling, Microphone
Use:
Mobile Phone, Sports
Communication:
Wireless
Connectors:
USB
Bluetooth Standard:
Bluetooth v5.0, 5.0
Active Noise-Cancellation:
Yes
Cord Length:
Wireless
Waterproof Standard:
IPX-5
Product name:
Inpods 12 TWS Bluetooth Earphone
Charging Case Battery:
300mAh
Earphone Battery:
45mAh
Color box Size:
124*85*35mm
Feature:
Pairing animation, wireless charging
Control:
Touch
Packaging:
color box, 100pcs per carton
Warranty:
120 days
Style:
In-Ear, EARBUDS, TWS (True Wireless Stereo)

Packaging & Delivery

Selling Units:
Single item
Single package size: 
10X10X3.5 cm
Single gross weight:
0.15 kg
Lead Time :
Quantity(Pieces) 1 - 1000 >1000
Est. Time(days) 2 To be negotiated

2019 Best Sale Inpods 12 macaroon Colors TWS Wireless Bluetooth earphone headset 

_--1.jpg

 

Specification:

 

1. Model: Inpods 12
2. Color: Marcroon
3. Bluetooth version: 5.0
4. Material: ABS
5. Distance: 10meters
6.  Horn:Composite membrane horn
7.Battery: polymer lithium battery, headphone 
40mah,charging box 300mah 
8. Working time: 2H 
9. Standby time: 100H
10. Fully charge time: about 40minutes for headphones
and 1-2 hours for charging
11.Carton size: 64.5*36.5*19.5cm GW: 12kgs 100pcs/ctn
12.Packaging include:1pair earphone, 1pc charging case,1pc charger cable, user manual

Blue.jpgGreen.jpgMarcroon.jpgPink.jpgYellow.jpg11988605581_1141201120.jpg11988596834_1141201120.jpg11955442572_1141201120.jpgHow to Connect i12 inpods 

1.Tap the charging case power on switch

2.Open the charging case and take off the earbuds,then eabuds auto-power on and pairing (important reminder:the condition of earbuds auto-power on is to turn on the switch of charging case)

3.Pair with the device: 1)turn on Bluetooth in the device 2)search i12 and connect to i12

Pop up.jpg

Our Services 

1. Any enquriy will be replied with 24 months.

2. All items will be strictly 100% full tested and shipped with solid package.

3.We have 3~6months warranty for every item, depend on the different item.

4. We will do our best to provide excellent after-sales service once any problems happened. 

5.We promise that all parts from AIVILAND are original from international famous manufacture and 100% no fake commodities.

Company Information

12990797_104149533000_2_

 

Frequent Asked Question

1. What's the quality level?

ANS: High quality with Grade A

2. How about your quality control?

ANS: Checking the surface to avoid any physical damage and scratches. Testing the LCD Screen& Digitizer and camera strictly under different pictures to see if there are any dead pixes, dust or spots.

3. What is MOQ?

ANS: Normally 10pcs per item for regular orders as MOQ, sample order is acceptable before the bulk order.

4. What is the payment term?

ANS: Paypal, T/T, Money Gram, Western Union and etc are available.

5. What is the shipment method?

ANS: DHL, UPS, FEDEX, TNT, Airmail, Epack and etc.

6. What to do when I get goods?

ANS: Pls check and test the goods once you've received, and make sure tht all of them are good function.

7. What can I do if I get defective goods?

ANS: Please contact us ASAP, and send the videos or pictures. If it's our fault, we will refund it or send the replacement in your next orders.

There is no waranty for the following conditions:

man-made damage

the stamp or label is lost or damaged

the goods are used

8. Who will pay the shipping cost for the defective goods?

ANS: Customer will pay the return shipping cost, and we will pay the shipping fee to send the replacement parts.

9. What is your main business?

ANS: Aiviland is a reliable and professional supplier of Laptop lCD LED Screen, LCD led assembly, adapter, keyboard and etc laptop replacement spare parts wholesale.

Contact us:

Attn: Christina Gao

Email: Christina(at)lcdscreenassembly.com;Christinagao.tensenodd(at)gmail.com

Skype: Christinagao.tensenodd(at)gmail.com

Whatsapp/WeChat:+8615889650932