CRT0248 white cotton embroidery flat lace trim

Feedback Ratings
  • 500-2999 Yards
    $0.18
  • >=3000 Yards
    $0.15
Color:
Beige
- +
available
0piecesselected, US $in total
View Details
Shipping fee:
Depends on the order quantity.
Lead Time:
7 day(s) after payment received
Customization:
custom color (Min. Order: 3000 Yards)
Contact Supplier
Samples - $1.00 /Yard, 1 Yard (Min. Order): Buy Samples
Loading... Add To Cart
Report Suspicious Activity
Overview
Quick Details
Product Type:
Lace
Material:
100% Cotton
Fabric Type:
cotton
Technics:
Embroidered
Feature:
Eco-Friendly
Decoration:
LACE
Width:
5CM
Place of Origin:
Zhejiang, China (Mainland)
Brand Name:
CR
Model Number:
CRT 0248
material:
cotton
Usage:
Garment
Style:
EMBROIDERED
Product name:
CRT0248 white cotton embroidery flat lace trim
Color:
Black, White, ANY COLOR

Packaging & Delivery

Selling Units:
Single item
Single package size: 
92X5X0.1 cm
Single gross weight:
0.005 kg
Package Type:
200-500 yards per roll
Lead Time :
Quantity(Yard) 1 - 1000 1001 - 3000 3001 - 6000 >6000
Est. Time(days) 7 10 15 To be negotiated

*CRT0248 white cotton embroidery flat lace trim

available in many colors, we could dye you wanted.
*we supplier lace ,neck lace ,lace fabric to Wal-mart ,Target
* Protect deal. 17years factory experience. available in many colors, you pick up the color
* This fresh embroidery lace is perfect for garment accessories decoration, apparel, curtain, home decor , table fabric.wedding dress ...etc.

1.Product Type:
CRT0248 white cotton embroidery flat lace trim
2.Material:
cotton
3.Technics:
Computer Embroidered
4.Feature:
Eco-Friendly, FLEXABLE SIZE, CUSTOMSIZED PERSONAL SIZE
4.Decoration: 
for apparel, curtain, home textile, table, cushion, SAREE
6.Color:
any color available. custom services
7.Width:
5cm
8.MOQ:
500yds
9.Samples Time:
2day
10.Bulk Delivery:
Within 24hours in stock,if no stock,depends on quantity

Question 1: Whats your Advantage?

Answer:  1)15years factory experience. Factory quality dirctly ensure best price and controller quality easily.                  

                 2) Trader protect by , could protect your order from payment to delivery.                  

                 3) We supply lace, cotton lace, neck lace to Walmark,Target.

 

Question 2: What is your minimum order? I want to buy different color, Can you dye it ?

Answer:  Normally, 100-200 yards each design. If you have special requirments for small quantity, please contact with us. If you                      want to different color, we could dye it as your color stand or Pantone color. 

 

Question 3:How you control you quality of the goods,if I found the goods not good when I receive,how you will slove this?

Answer: We have a professional team for quality contol,before we send the goods,we will send you a detailed goods respection report,which include many pictures of the goods.We assure all the goods is good quality,if any quality problem,we will return equal money or send the replacement in your next order.

 

Question 4: I like new products,can you develop new goods for us? Free customizable services?

Answer: We could develop new sample free for you, ChaoRong People is also very interested in new goods and have been developing new products every year,pls feel free to contact us. 

 

Question 5:I do not know textile at all,but I am interested in it,can I do textile lace/embroidery business?

Answer:Of course,We provide everthing for textile , and we have a professional team for embroidery fabric, lace,embroidery lace, crochet lace ,patch. you can get everthing you will be needed from us.

 

Question 6:Is this textile lace/embroidery make money? How much profit I can get?

Answer: It depend on how big your business is,because if you buy few from us,the unit shipping cost will be high,and you also have to pay the charge for clearance,that will make your cost high, any way,the retail price in your market will be about 3 times as the price we provide,you can make big profit if you order much and sell well.

 

Question 7: I also need embroidery fabric, neck lace,patch, lace, cotton lace, and other garment fabric and accessories,can you provide?

Answer:Yes,of course,we provide a very wide range goods for garment,beside these products,we also can provide embroidery fabric,sequin fabric,multi-color fabric,chemical lace fabric, neck lace,patch, lace, cotton lace, and other garment fabric and accessories etc.

 

Question 8: I buy many goods from China from many different Suppliers,could you arrange all the shipment for me?

Answer:Yes,we can,if you buy goods from us,we can be your agent in China,we can pay your other suppliers,and arrange shipment,doing china custom,do CO for you and other services. We could supply Free office when you come to China, you could process job in VIP office.

 

Question 9:What about the delivery?

Answer: if Stock item, we could sent it within 24hours. make to order item will be around 2-20 days after the deposite. Depend on order quantity.

 

Question 10: Where is your factory?

Answer: Our FACTORY ADDRESS QISHEN ROAD, PAOJIANG, Shaoxing, Zhejiang province,China. OFFICE ADDRESS NO.2007 ROOM, B# QINGFANG BUILDING , KEQIAO, SHAOXING CITY, ZHEJIANG PROVINCE, CHINA. POST CODE,312000.

 

You May Like
Not exactly what you want? 1 request, multiple quotations Get Quotations Now >>
You May Like