Hot-selling SATA to SATA 9.5mm Second HDD SDD Caddy 2.5" Hard Disk Drive Caddy Enclosure for Macbook Pro SuperDrive

FOB Reference Price:Get Latest Price
$1.80 - $2.80 / Pieces | 30 Piece/Pieces (Min. Order)
Report Suspicious Activity
Overview
Quick Details
Products Status:
Stock
Size:
2.5", 2.5 Inch 128mm*128mm*9.5mm
Case Material:
Aluminum
External Interface:
eSATA
Internal Interface:
SATA
Brand Name:
Aiviland
Model Number:
9.5mm SATA to SATA 2nd HDD Caddy
Place of Origin:
Guangdong, China (Mainland)
Product:
9.5mm SATA to SATA 2nd HDD SSD Caddy Laptop Hard Drive Disk Caddy
Enclosure Type:
Internal
Enclosure Colour:
Black Silver Red Green
Interface:
SATA(ODD)-SATA(HDD)
Thickness:
9.5mm
Condition:
Brand New& Grade A
Material:
Aluminium+Plastic
Stock Status:
YES
Warranty:
6 Months
Supply Ability
Supply Ability:
9000 Piece/Pieces per Month
Packaging & Delivery
Packaging Details
Qty : 100pcs/CTN
Size:420*320*240mm
N.W.: 5.0kg
G.W.: 5.8kg
Port
Shenzhen/ HONG KONG
Lead Time :
5-7 days

Hot-selling SATA to SATA 9.5mm Second HDD SDD Caddy Hard Disk Drive Caddy Enclosure for Macbook Pro SuperDrive

 

Brief Introduction:

1. 100% Brand New & Never Used Item;
2. The thickness of this adapter is 9.5mm;
3. Internal Interface: 7+6 13Pin SATA (for 2.5" HDD/SSD or ssd drive);
    External Interface: 7+15 22Pin SATA (for Laptop's Motherboard);
4. The 2nd Hard Disk Drive Caddy can bring you new maximum data storage flexibility.
5. With the second HDD in your Laptop, you can speed to backup important applications and critical data ( Simply remove your CD-ROM drive and put the Caddy with the added hard drive in its place.)

Features:

1. Plug & Play
2. Fast & Reliable connection  just as the primary HDD.
3. Fully integrated into Laptop, no cables / PSU / software driver needed.
4. Dual boot, Support installation of 2nd Operating System on the 2nd HDD and boot selection.
5. With LED indicator.
 

Compatible:

The Universal SATA-to-SATA Caddy is compatible with laptops that has a 9.5mm-thick / high optical bay with a SATA interface.
Applicable Laptop Models:
 

Package List: 

1 x 9.5mm HDD Caddy
1 x Screw Driver
4 x Screw
1 x Front Panel

 

Frequent Asked Question

1. What's the quality level?

ANS: High quality with Grade A

2. How about your quality control?

ANS: Checking the surface to avoid any physical damage and scratches. Testing the LCD Screen& Digitizer and camera strictly under different pictures to see if there are any dead pixes, dust or spots.

3. What is MOQ?

ANS: Normally 10pcs per item for regular orders as MOQ, sample order is acceptable before the bulk order.

4. What is the payment term?

ANS: Paypal, T/T, Money Gram, Western Union and etc are available.

5. What is the shipment method?

ANS: DHL, UPS, FEDEX, TNT, Airmail, Epack and etc.

6. What to do when I get goods?

ANS: Pls check and test the goods once you've received, and make sure tht all of them are good function.

7. What can I do if I get defective goods?

ANS: Please contact us ASAP, and send the videos or pictures. If it's our fault, we will refund it or send the replacement in your next orders.

There is no waranty for the following conditions:

man-made damage

the stamp or label is lost or damaged

the goods are used

8. Who will pay the shipping cost for the defective goods?

ANS: Customer will pay the return shipping cost, and we will pay the shipping fee to send the replacement parts.

9. What is your main business?

ANS: Aiviland is a reliable and professional supplier of Laptop lCD LED Screen, LCD led assembly, adapter, keyboard and etc laptop replacement spare parts wholesale.

 

Our Services 

1. Any enquiry will be replied with 24 months.

2. All items will be strictly 100% full tested and shipped with solid package.

3.We have 3~6months warranty for every item, depend on the different item.

4. We will do our best to provide excellent after-sales service once any problems happened. 

5.We promise that all parts from AIVILAND are original from international famous manufacture and 100% no fake commodities.

 

Contact us:

Attn: Merry Gao

Email:merry8888(at)hotmail.com

Skype: merrygao8888

Whatsapp/WeChat:+8615889650932

 

Packaging&Shipping

 

100PCS/CTN

 

Shipping Method:

DHL, UPS, FEDEX, EMS, TNT, Aramex, Epacket, and etc

 

You May Like
Not exactly what you want? 1 request, multiple quotations Get Quotations Now >>
You May Like

Similar products in other categories: