Jinling 150cc 200cc CE/EEC FARM ATV 2015 new model Quad with cargo

FOB Reference Price:Get Latest Price
US $1,180-1,680 / Piece | 5 Piece/Pieces (Min. Order)
Supply Ability:
3000 Piece/Pieces per Month
Report Suspicious Activity
Quick Details
Gas / Diesel
Engine Type:
4 Stroke
Transmission Type:
Transmission System:
Chain Drive
Brand Name:
Place of Origin:
Other-Other Country:Other-Other Country:Other-Other Country:
Model Number:
Chain or Shaft,CVT
10 inch tire
Max Load:
Brake (Front/Rear)::
starting system ::
Electric&Kick start
blue / red
Other Country:
Zhejiang, China (Mainland)
Packaging & Delivery
Packaging Details
195x90x75cm:Inner Hob+Strong Outer Carton
Delivery Time

If you want to buy ATV parts

Please visit our alibaba online parts shop:


Jinling 150cc 200cc CE/EEC FARM ATV 2015 new model Quad with cargo
Product Description

We are a experienced supplier for ATV,ATV/UTV parts,with EEC, EPA approval




We supply different model ATV/UTV parts as follow:


crank case,cylinder head,bracket,motor,piston,carburetor,drum wheel,brake,brake disc,clutch,switch,

bushing sleeve,rocker arm,CDI,hub,wheel,sprocket,shaft,pedal, handle bar,seat, caliper,shifter

heat insulation,starting pulley,starter,valve,rocker arm,carbon brushes,oil seal,crankshaft,valve spring,

driving gear,timing gear,push rod,gasket set,air cleaner,cylinder head,rear cover,camshaft,controller

cooling fan,flywheel,charging coil,balance shaft,ignition coil,driver pulley,drive plate,spark plug,stator,oil protector,

fan case, chain,ignition coil, led light,fuel tank and so on.

Product Pictures




Company Information

1. Our factory possesses our own factory building and office building (The area of factory building is 25000 m²

, double span of workshop is 8560 m²), the transportation is very convenient.

2. Our factory has strong production team, research and development team, foreign trade team and after-sale team.

3. CEO has been engaged in the production and sales of ATV for 16 years, who has affinity, possess strong positive energy. There 30 employees, who has worked for more than 10 years with perfect welfare benefits.

4. Our factory is the legal enterprise approved by government, with close relations with the government

5. The funding strength of the company is strong, it selects quality brand supplier for cooperation, with large-scale purchasing, cost control, abundant raw materials of warehouse.

6. We have 50 sophisticated equipments, the equipments, which is produced by standardization with mass production, is real thing, and test facilities are complete with high safeness.

7. Strong research and development ability, good seizing ability of market trend, valued brand image.

8. Standardization production (in compliance with ISO production and management, in accordance with 6S total management), the service time of product is long, ranking the top in the same trade.

9. With good mastery of requirement ability of customers and the introduction by old customers, the company pays a return visit to customers at a regular time

10. With high single-minded degree, continuous study and summary, the company accumulates and makes progress.

Our Advantages
1. ask: What is the minimum order quantity?  
answer: MOQ for ATV: 1x20FT, MOQ for spare parts: 5pcs
2. ask: What is the production and delivery time?   
answer: Delivery for ATV: 20-30 days. Delivery for spare parts: 5-15days
3. ask: Can I order a sample ?  
answer: Yes for spare parts,and need 200 USD as sample fee for ATV.
4. ask: Can we use our own shipping agent ?   
answer: Sure.
5. ask: Can we mix the 20ft container ?   
answer: Yes, you can mix no more than 4 models in a 20ft container and no more than 6 model in a 40HQ container.  
6. ask: Can we use our own logo or design for sticker ?   
answer: Welcome!
7. ask: How often do you develop new models?   
answer: We regularly develop 1 new model per 3 months.
8. ask: Do your factory have Certificate?   
answer: We have CE for all of our ATV products and EEC for mostly of ATV products.  

Film steel frame inside and  strong carton outside.

We can also do the mark and sticker as buyers require.



You May Like
Not exactly what you want? 1 request, multiple quotations Get Quotations Now >>
You May Like