notice Note: Please be cautious and check with your supplier if this product is for virus protection purposes and if the coronavirus (COVID-19) will affect your order. close

L3 49 JH70 Variable Speed Drum JIALING 70 Parts 1P47FMC Motorcycle Cub Engine Spare For HONDA C70 Nihao Motor

  • 5-29 Pieces
    $2.76
  • >=30 Pieces
    $2.39
Quantity:
- + Pieces available
Samples:
$18.00 /Piece, 1 Piece (Min. Order): Buy Samples
0piecesselected, US $in total
View Details
Shipping fee:
Depends on the order quantity.
Lead Time:
10 day(s) after payment received
Customization:
Customized logo (Min. Order: 100 Pieces)
Customized packaging (Min. Order: 100 Pieces)

More

Graphic customization (Min. Order: 100 Pieces) Less
Contact Supplier
Samples - $18.00 /Piece, 1 Piece (Min. Order): Buy Samples
Loading... Add To Cart
Report Suspicious Activity
Overview
Quick Details
Place of Origin:
Chongqing, China
Brand Name:
NIHAO MOTOR
Model Number:
L3-JH70-49-Drum
Warranty:
YES
Certification:
CCC
WEIGHT:
0.5kg

Packaging & Delivery

Selling Units:
Single item
Single package size: 
10X10X10 cm
Single gross weight:
0.500 kg
Picture Example:
package-img
package-img
Lead Time :
Quantity(Pieces) 1 - 100 >100
Est. Time(days) 10 To be negotiated
Video Description

1.    Q&A

1)     Question: What is difference of Nihao Motor new seat cover?

Answer: With the new material, Nihaomotor make the seat cover more comfortable, and it is anti water,anti-slip,and flexiable in all direction.

2)     Question: Is this seat cover universal for my bike?

Answer: We have 2 size, length 76cm and length 67cm, it suits most of the seat. But some can not.

3)     Question: Do you have Min.order quantity?

Answer: No brand of Nihao Brand, 1pc start.

4)     Question: Do you accept OEM or ODM?

Answer: Yes, we can put your logo on the pump and package. 500 pcs start.

5)     Question: Do you accept ODM and how to do?

Answer: Yes, we need just your original seat size, we can make any size to customize your bike.

6)     Question: How to pay?

Answer: T/T or Paypal

7)     Question: How is shipping way and period?

Answer: By air, express,TNT,DHL,etc. Or by sea LCL,container 20 feet,40 feet,etc.

No brand of Nihao Brand less than 50pcs, we can ship in 5 working days.

8)     Question: How about Nihao Motor quality?

Answer: Our principle, Only Innovative Parts, Only Quality Parts!

 

More question, please contact our export manager Mr.Edward by email: