Mechanical Seal 120 Burgmann Bt-Rn Roten 2 Seal Flowserve 42 Seal

FOB Reference Price:Get Latest Price
$1.00 - $100.00 / Sets | 5 Set/Sets (Min. Order)
Report Suspicious Activity
Overview
Quick Details
Place of Origin:
Anhui, China (Mainland)
Brand Name:
JR
Model Number:
JR 120
Material:
Metal
Style:
Mechanical Seal
Website::
www.supseals.com
Inner diameter::
18-120mm available
Pressure::
1Mpa
Temperature::
-20~150°C
Speed::
25m/s
Standard or Nonstandard:
Standard
Supply Ability
Supply Ability:
10000 Set/Sets per Month
Packaging & Delivery
Packaging Details
box as customer requirment
Port
Ningbo or Shanghai
Lead Time :
15-30days

Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide varietyh of elastomers for handing practically every industril fluid. All components
are held togther by a snap ring in a unized construction design and can
be repaired easily on-site.

 

High Quality Mechanical Seals


Description:

Replacement to:

For industrial pumps 

Burgmann BT-RN seal

Aesseal T03 seal

Flowserve 42 seal

Latty T900 seal

Roten 2 seal

     Sterling SR2 seal 


1. Operational Conditions: 
Temperature: -40ºC to +200ºC
Pressure: ≤1.0MPa
Speed: ≤15m/s
2. Materials: 
Stationary Ring: Silicon Carbide, TC, Ceramic
Rotary Ring: Silicon Carbide, Carbon, TC
Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton
Spring and Metal Parts: Steel 
3. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids


Operational Conditions:

 

Temperature:

 -40ºCto+200ºC

Pressure:

≤1MPa

Speed:

≤15m/s

Materials:

 

Stationary Ring:

Q2,U2,V1

Rotary Ring:

Q2,B,U2

Secondary Seal:

P,E,V

Spring and Metal Parts:

F,G

Applications:

Clean water, sewage water, Oil and other moderately corrosive fluids

 


mechanical seal could be interchangeable with John crane, Burgmann, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.

 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Alfa Laval 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.

 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or
 drawing, and design as your request.

 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.

It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.

 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.

 
  
Welcome to quote for more details. 


 Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!


Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.


Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our website: www.supseals.com

You May Like
Not exactly what you want? 1 request, multiple quotations Get Quotations Now >>
You May Like