notice Note: Please be cautious and check with your supplier if this product is for virus protection purposes and if the coronavirus (COVID-19) will affect your order. close

RFID Wristband Card Club Combination Locker Lock

  • 30 Pieces
    $7.38
    $8.20
  • 31-499 Pieces
    $6.30
    $7.00
  • >=500 Pieces
    $4.95
    $5.50
10% OFF Discount ends in : : :
Type:
Drawer Lock
Color:
SS
$7.38
- +
available
Samples:
$8.50 /Piece, 1 Piece (Min. Order): Buy Samples
0piecesselected, US $in total
View Details
Shipping fee:
Depends on the order quantity.
Lead Time:
3 day(s) after payment received
Contact Supplier
Samples - $8.50 /Piece, 1 Piece (Min. Order): Buy Samples
Loading... Add To Cart
Report Suspicious Activity
Overview
Quick Details
Place of Origin:
Guangdong, China
Brand Name:
INV
Model Number:
SR-INV08-SS
Material:
zinc alloy
Temperature:
-20℃-50℃
humidity:
20percent to 90percent
Lock Color::
brush gold/silver
Reading range::
≤ 3CM
Certification::
CE
Lock body:
standard A1
Mangement Type:
ID crad or software
Customer made:
avilable
Brand:
INV

Packaging & Delivery

Selling Units:
Single item
Single package size: 
16X13X8 cm
Single gross weight:
0.500 kg
Package Type:
box
Lead Time :
Quantity(Pieces) 1 - 30 31 - 500 >500
Est. Time(days) 3 10 To be negotiated

Electronic locks for ABS cabinets,work with software!

Smartness and beautiful style

Advance surface processment,durable and long lift.

It is available to use the cards to manage the operation.

 

Product Description

Products Information 

 Model Name :SR-INV18
  Material :ABS panel and lock case.(zinc alloy latch )
  Card Type:ID
  Reading time: <1s
  Reading distance: <3cm
  Power Consumption: Static Current: <15uA; Dynamic Current: < 120mA
  Relative humidity: 20%~98%
  Operating Temperature: -20 o C ~ +50 o C
  Working voltage: DC 6V( 4*5# alkaline batteries)
  Low battery warning: <4.8V(can still open more than 200 times)

Features
* Unlock by imported smart chip card (ID card)
* Flexible managment mode: Single card mode & double card mode.
* Single card mode: The lock can be set up in two level management mode(master card, guest card)
* Double card mode: The lock can be set up in three level management mode(master card, guest card, waiter card)
* Two type of management: Work without management software using systemcard(RFID, default); Work with management software using card writer(temic or Mifare 1, customized)
* Power by 4PC 5# Alkaline batteries, last for 1 year, unlocking for 10000times
* Intelligent alarm: LED indicator and voice guide
* Customize: OEM ODM available, can print your logo for free

Related Equipment

 

Diagram :
Left Direction

Right Direction

 

New Models 

Unlocking Via App and Bluetooth

 

Catalog

 

RFQ FOR CABINET

1, what is single pattern? What is double pattern?
Ans:single pattern is the guest card can open the door directly;
Double pattern is you must swipe guest card and service card, or you cannot open the door.

2, How to change single and double pattern?
Ans:Press the button "S1" on the PCB,leave your hand immediately when hear"beep",in this state, the card you set is in single pattern program;
Press the button "S" on the PCB for 2 seconds,,leave your hand immediately when hear"beep, beep", the card you set is in double pattern program;

3  do it need to change PCB with single and double?
Ans:No,same PCB, different configuration method.

4. no need to chang PCB with different pattern, is it convenient formaintaining?
Ans:Yes.

5. alkaline battery must be used?
Ans:yes,this is the basic common sense,if you use the ordinary battery or charged battery,the function will make trouble.

6. safe hole is necessary?
Ans:Yes,it is.If not,in case the battery out of power or the PCB is broken, you cannot use mechanical open the door, the only way to open is broke the door.

7. how to set master card? And what functions it have?
Ans:you can set an arbitrary card as the master card , just press the button on the PCB to initialize,the first you swipe is the master card, there is three function it have open door,, set card and delete card.

8. can master card change?
Ans:yes,after initialize,the first you swipe is the master card.

9. how many guest cards can be set in single pattern?
Ans:generally speaking, it can set one, but the maxmum is 254pcs, we can make according to the customer's need.

10. how many guest card and service card in double card pattern?
Ans:only one guest card, 253 service card.when you use the master to set card, te first card is guest card, the second to the 252th card is service card.

11. can a service card open 10,100 and 1000 doors?
Ans:Yes, it can open N doors.

12 Only one master card is the best?
Ans:Yes,one is better to manage.

13. which card should be swipe first in double card pattern? Guest card or service card?
Ans:No order.

14, special requirement for battery?
Ans:yes,you must use the high energy and alcaline battery,can not use the bastardly and expired battery,if so, the following results will be occured:
1) cannot open the door;
2) cannot set the card;
3) fault will be happened in a week;
4) decay PCB etc.

15, will it alarm when it is low power?
Ans:yes,it will alarm when the power is lower than≤3.6V,bule light flicker and you can hear three short sound.

16, how many times and how long can the lock open when in low power?
Ans: 500 times,about half a month,but we suggest you change battery in time.

17,the card lost, what can I do?
Ans:Swipe the master card ten times to delete all the cards, the lost card can noe open the lock.

18 can master card open lock or delete card.
Ans:master card can open lock, set card and delete card.

19,Can mechanical key open the lock?
Ans:yes,for more details, contact our technician.

20.You are Factory or Trader?

Ans :We are the factory to produce and assembly locks ourself .

 

Company Information