Wholesale cork yoga mat private label printed yoga matt 5mm eco friendly

  • 1-101 Pieces
    $25.00
  • 102-499 Pieces
    $16.50
  • >=500 Pieces
    $14.50
Model Number:
1830x610x3mm
color:
01
$
- +
available
02
$
- +
available
03
$
- +
available
0piecesselected, US $in total
View Details
Shipping fee:
Depends on the order quantity.
Lead Time:
12 day(s) after payment received
Customization:
Customized logo (Min. Order: 48 Pieces)
Graphic customization (Min. Order: 48 Pieces)
Samples: $25.00 /Piece, 1 Piece (Min. Order): Buy Samples
Contact Supplier
Samples - $25.00 /Piece, 1 Piece (Min. Order): Buy Samples
Loading... Add To Cart
Report Suspicious Activity
Overview
Quick Details
Place of Origin:
Zhejiang, China
Brand Name:
Nicegood
Material:
natural rubber back+cork surface
Size:
1830x610mm
Thickness:
2/3/4/5mm
Logo:
Custom
Printing:
heat transfer printing
OEM,ODM:
Welcome
Usage:
for yoga exercise
Packing:
Poly Bag+Carton
Certification:
SGS,ROSH
Color:
Customized

Packaging & Delivery

Selling Units:
Single item
Single package size: 
63X12X12 cm
Single gross weight:
3.5 kg
Package Type:
Wholesale cork yoga mat private label printed yoga matt 5mm eco friendly Packing is rolled with OPP film, inner box and master carton
Picture Example:
package-img
Lead Time :
Quantity(Pieces) 1 - 500 >500
Est. Time(days) 12 To be negotiated
Video Description

Wholesale cork yoga mat private label printed yoga matt 5mm eco friendly

 

 

2_01

 

2_12.jpgCheap high quality,Washable,custom printed,eco-friendly ,SGS Passed,Managed by ISO9001.

any color you like is OK. Logo can be printed anyway you want.  Also,you can print your own design pictures,OEM service is available here.

 

Wholesale cork yoga mat private label printed yoga matt 5mm eco friendly

 

Item No

YOGA MAT

packing

6pcs/ctn

Material

Natural rubber back+cork surface

Ctn.size

41.5*30.5*63.5cm

Size

As your request

N.W

 20KG

Usage

Home,office,school

G.W

 21KG

Print type

 

Heat transfer printing  

Approvals

 SGS RoHs

FOB Port

Ningbo, Shanghai

 

Delivery time

 20days

Payment Terms

 

30% deposite,70% docs

Shipping

by sea/by air

 

 

 

Features:

 

1.Superior non-slip grip. Dry to heavy perspiration.
2.Amazing for hot yoga, no need for a towel.
3.Ready to go right out of the box, no break in period.
4.Lightweight and portable yet grounding.
5.Heavy duty construction lays flat, and will never slide or bunch up.
6.High-density cork cushion provides a sturdy, grounded feel on any surface.
7.Anti-microbial, naturally killing bacteria, germs and smells.
8.Closed cell foam backing will not absorb moisture.
9.Be kind to your body, no PVC’s, latex or plasticizers.
10.100% vegan product.
11.Zero harsh rubber smells

 

Care

Never fold or crease your mat, roll it up loosely. To make the best; non-slip and healthiest surface to practice on in the world we use a raw cork surface. Over time light cracking will occur. This is strictly visual and does not affect the feel or durability of the mat.

 

Cleaning the top (cork side) of the mat is recommended once a week with normal practice. If used daily or for hot yoga clean the cork after every practice. This helps prevent body’s oils from building up and keeps the mat looking and smelling fresh.

 

Grip Tip

 

The cork surface increases grip when wet. Use sprinkle water on your mat where your hand and feet go before practice for added traction.

 

 

 

 

2_13 FILE0092FILE0092FILE0092FILE0092FILE0092FILE0092

2

 2_2012_05
2_02_01
Hangzhou Jukui Electronic Technology Co., Ltd is a factory mainly produce natural rubber mats.

At the very beginning we manufactured mouse pads. Step by step, our products expand to Yoga mat,

War game mat and so on.As a manufacturing company we accept OEM and ODM orders. And as a

reliable partner, the Confidentiality agreement between us will be strictly followed to protect your benefits.

Our productivity per month is 10,000pcs of Yoga mat as well as big size war game mats, we strictly

manage the factory by ISO-9001:2008 Quality System Management,which can ensure you good

quality and fast delivery time.

2_02_02

question:1 .Can you do design for us?

 

answer:We have a professional designer team to help our customer do design work.  

 

question:2.If we have our own supplier which don't have export service, can you do agent for us?

answer:We have agent service for our customer, especially in Yiwu agent, if you need any help, pleasure feel free to contact us.  

 

question:3.What the regular MOQ for your product?

answer:Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more than 1000pcs.  

 

question:4.What's your payment term?

answer:We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us.  

 

question:5.How does your quality control?

answer:We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we can do inspection service for you.  

 

question:6. If we dont have any shipping forwarder in China, could you do this for us?

answer:We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best shipping price, and have excellent service.  

 

question:7. How can we get the market information about the popular product?

answer:You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week.  

 

question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?

answer:We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the mold cost to you.  

 

question:9.I never come to China before, can you be my guide in China?

answer:We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you.Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant.  

 

Contact

How to contact us:

Hangzhou Jukui Technology Co.,Ltd.

Website: http://matmill.en.alibaba.com

Factory Add: No.6,Hangtai North Road, Zhongtai Township,Yuhang Town,

Hangzhou,Zhejiang.Post code:311121

Attn:Jack Pan