Wholesale custom eco friendly fitness washable cork yoga mat with strap

  • 1-29 Pieces
    $30.00
  • >=30 Pieces
    $18.00
Color:
cork
$
- +
available
0piecesselected, US $in total
View Details
Shipping fee:
Depends on the order quantity.
Lead Time:
2 day(s) after payment received
Customization:
Customized logo (Min. Order: 1 Pieces)
Contact Supplier
Report Suspicious Activity
Overview
Quick Details
Place of Origin:
Zhejiang, China
Brand Name:
Nicegood
Model Number:
JK125
Type:
Yoga & Pilate
Key Feature1:
Anti-slip
Key Feature2:
Easy to carry
Key Feature3:
Non toxic
Thickness:
1-5mm
Material:
Natural Rubber + cork
Certification:
SGS
Usage:
Yoga Exercises
Feature:
Non-slip,non toxic
Packing:
Poly Bag+Carton
Logo:
Printing Logo

Packaging & Delivery

Selling Units:
Single item
Single package size: 
63X11X11 cm
Single gross weight:
3.0 kg
Package Type:
Wholesale custom eco friendly fitness washable cork yoga mat with strap packing is rolled with OPP film, inner box and master carton
Picture Example:
package-img
package-img
Lead Time :
Quantity(Pieces) 1 - 1 2 - 30 31 - 200 >200
Est. Time(days) 2 7 15 To be negotiated

Wholesale custom eco friendly fitness washable cork yoga mat with strap

 

 

2.jpg

HOT PROFUCTS

2_11.jpg

 

2_12.jpg

Cheap high quality,custom printed,eco-friendly ,SGS Passed,Managed by ISO9001.

White,black,blue,yellow……,any color you like is OK. Logo can be printed anyway you want.  

Also,you can print your own design pictures,OEM service is available here.natural rubber bottom of high quality, cork surface.

 

Wholesale custom eco friendly fitness washable cork yoga mat with strap

Item No

YOGA MAT

packing

12pcs/ctn

Material

Natural rubber back+cork surface

Ctn.size

41.5*30.5*63.5cm

Size

As your request

N.W

 20KG

Usage

Home,office,school

G.W

 21KG

Print type

 

Heat transfer printing  

Approvals

 SGS RoHs

FOB Port

Ningbo, Shanghai,Yantian

 

Delivery time

 20days

Payment Terms

 

30%deposite,70%docs

Shipping

by sea/by air

Feature :
1)Absorbent top layer bonded to a natural tree rubber base gives you the sweaty grip of a towel and the cushion of a yoga mat.

2)No towel bunching or moving around during your class. Instantly improve your practice

3)Extra cushion, stability, and responsive grip to reduce injuries

4)No more slipping when wet. The mat grips better the more you sweat!

5)Reversible. Use either side depending on your practice.

6)Good for both regular and hot yoga 

 

Wholesale custom eco friendly fitness washable cork yoga mat with strap

FILE0067FILE0067FILE0067FILE0067FILE0067FILE0067FILE0067

2

2_20 12_05
2_02_01
Hangzhou Jukui Electronic Technology Co., Ltd is a factory mainly produce natural rubber mats.

At the very beginning we manufactured mouse pads. Step by step, our products expand to Yoga mat,

War game mat and so on.As a manufacturing company we accept OEM and ODM orders. And as a

reliable partner, the Confidentiality agreement between us will be strictly followed to protect your benefits.

Our productivity per month is 10,000pcs of Yoga mat as well as big size war game mats, we strictly

manage the factory by ISO-9001:2008 Quality System Management,which can ensure you good

quality and fast delivery time.

2_02_02

question:1 .Can you do design for us?

 

answer:We have a professional designer team to help our customer do design work.  

 

question:2.If we have our own supplier which don't have export service, can you do agent for us?

answer:We have agent service for our customer, especially in Yiwu agent, if you need any help, pleasure feel free to contact us.  

 

question:3.What the regular MOQ for your product?

answer:Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more than 1000pcs.  

 

question:4.What\'s your payment term?

answer:We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us.  

 

question:5.How does your quality control?

answer:We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we can do inspection service for you.  

 

question:6. If we dont have any shipping forwarder in China, could you do this for us?

answer:We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best shipping price, and have excellent service.  

 

question:7. How can we get the market information about the popular product?

answer:You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week.  

 

question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?

answer:We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the mold cost to you.  

 

question:9.I never come to China before, can you be my guide in China?

answer:We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you.Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant.  

 

question:10. I can’t speak Chinese or English, can you find one translator for me?

answer:You can tell us which language you speak, we will find the translator for you, and will be together work.